2e Open Blokfluit Nieuwegein

datum:                   vrijdag 16 september 2011                                                            tijd:                         10.00 uur – 11.30 uur                                                            plaats:                    Bergeend 11, 3435 VK Nieuwegein                                        docent:                   Fiet Nafzger                                                                            prijs:                       gratis

Na de eerste succesvolle Open Blokfluit Nieuwegein in juni moet er natuurlijk een tweede kans komen. Ik nodig je uit om mee te doen aan de 2e Open Blokfluit Nieuwegein, een nieuwe activiteit van Syrinx Nieuwegein. Grijp deze mogelijkheid aan om je blokfluit weer op te pakken of je blokfluitspel bij te schaven. Ik ga een deel van de tijd instructie geven: een ademoefening en het aanleren van een korte compositie. Daarna kun je zelf bepalen wat je van mij op blokfluitgebied te weten wilt komen: stel die brandende vraag over de trillers in de barokperiode, leg je probleem met een greep voor, speel een deel uit een sonate voor en vraag om commentaar, leg je wens voor een muzikale activiteit op tafel.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan snel aan via e-mail: info@syrinx-nieuwegein.nl, want er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen.

Kun je niet op dit tijdstip en ben je wel geïnteresseerd, laat het me weten via e-mail: info@syrinx-nieuwegein.nl. Ik stuur je dan een uitnodiging voor een volgende activiteit van Syrinx Nieuwegein.

Tot 16 september!

Fiet Nafzger

 

This entry was posted in Blokfluitlessen. Bookmark the permalink.

One Response to 2e Open Blokfluit Nieuwegein

  1. Peter says:

    Hallo Fiet,
    Is een leuke site geworden.